Finale Kupa BiH

VIDEO | Janjoš biranim riječima o Širokom Brijegu

Sport / Flash | 09. 05. 2017. u 19:48 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva u prvoj finalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine u srijedu (18.00 sati) na Koševu dočekuju ekipu Širokog Brijega.

Trener "Bordo" kluba Mehmed Janjoš na press konferenciji je kazao da je atmosfera u ekipi normalna te da se igrači pripremaju za jako važnu utakmicu.

''Smatram da je velika privilegija, čast i zadovoljstvo biti sudionik finala najmasovnijeg natjecanja, ali ujedno i velika obaveza. Moramo istrajati i svi zajedno dati maksimum da obradujemo svoje vjerne navijače. Sarajevo ovog trenutka ma snage i učinit ćemo sve da dođemo do trofeja. Ako Široki Brijeg u dvije utakmice bude bolji od nas smoći ćemo snage da im čestitamo'', kazao je Janjoš.

U dosadašnjem natjecanju Široki Brijeg je pokazao snagu i kvalitetu eliminacijom Slobode, Zrinjskog i Željezničara.

''Igramo protiv sjajne ekipe koja je postigla 14 pogodaka, a primila jedan. U dvije utakmice Željezničaru su dali četiri pogotka, Zrinjskom tri, a nisu primili nijedan. Prema tome radi se o izvanrednoj ekipi, koja igra odlično, ekipi koja sebi daje za pravo odmarati igrače. Mislim da ćemo imati težak zadatak, ali isto tako smatram da Sarajevo ima snage i moći da u fer i sportskoj igri dođe do trofeja'', istaknuo je Janjoš.

Ocjenjujući šanse svoje momčadi u finalu, strateg Sarajeva kazao je da su šanse 50 naprema 50 posto, ali da je Široki Brijeg u blagoj prednosti zato što se druga utakmica igra na Pecari.

''Mada to ne mora ništa značiti, jer isto tako Sarajevo dobro igra u gostima. Vrlo je bitno da u utakmicu uđemo makismalno kocentrirani. Onaj tko bude bolje ušao u utakmicu mislim da će imati više šanse. Sarajevo je klub koji treba, želi i uvijek može osvajati trofeje'', izjavio je.

Kopirati
Drag cursor here to close