Samopouzdani Mario

Veliki debi Marija Hezonje u NBA

Sport / Flash | 29. 10. 2015. u 08:43 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja debitorao je sinoć u službenoj NBA utakmici. Njegov Orlando Magic je na domaćem parketu poražen od Washington Wizardsa 88-87, a Hezonja je susret završio s 11 ubačenih koševa.

Hezonja je na parketu proveo 25 minuta i u tom je periodu upisao 11 koševa, 3 skoka, 2 asistencije, ali i 4 izgubljene lopte. Iz igre je gađao 4-9, od čega 3-5 s linije za tri poena.

Posebice je plijenio njegov samopouzdan ulazak u utakmicu budući je svega desetak sekundi nakon što mu je trener ukazao povjerenje opalio tricu i - pogodio. U prvih nekoliko minuta provedenih u igri zabio je 8 poena i pokazao kako se nikoga ne boji.

Pobjednuički koš za Wizardse u ovoj tijesnoj utakmici zabio je John Wall 12.7 sekundi prije kraja. Inače je najefikasniji igrač Wizardsa bio Bradley Beal s 24 koša, dok je Wall upisao 22 poena i 5 blokada. Magic je imao napad za pobjedu u posljednjim sekundama, ali Nik Vučević nije bio precizan.

Najefikasniji igrač Magica bio je Victor Oladipo sa 17 poena i 11 skokova.

U sljedećoj utakmici Orlando će u petak ugostiti Oklahoma City.

Brooklyn Netsi Bojana Bogdanovića poraženi su na domaćem parketu od Chicago Bullsa 115-100, a hrvatski košarkaš je ušavši s klupe za 29 minuta igre upisao 9 koševa (šut iz igre 3-8), uz po 1 skok i asistenciju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close