Skijanje

Veleslalomska utrka na Bjelašnici, proglašeni najbolji

Sport / Flash | 16. 02. 2015. u 10:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju na Bjelašnici je svečanim proglašenjem pobjednika završeno dvodnevno natjecanje u alpskoj skijaškoj disciplini veleslalom koje je organizirano u okviru službenog kalendara natjecanja Skijaškog saveza BiH. Natjecalo se 12 klubova, 133 sudionika iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije.

U 14 sati žiri natjecanja u sastavu: tehnički delegat Holjan Alem, glavni sudija Bužo Almir, šef trke Godinjak Senahid, priopćio je rezultate i proglasio pobjednike.

Prvo mjesto u kategoriji veleslalom cicibani osvojili su:
MCE – Đokanović Ana; MCI – Balović Aleksa; SCE – Dobrodolac Daša; SCI – Hamidović Daut.

Prvo mjesto u kategoriji veleslalom Djeca1 U-14 osvojili su: Veljković Petra i Zlatković Veselin.

Prvo mjesto u kategoriji veleslalom Djeca2 U-16 osvojili su: Dijaković Dajana i Đokanović Strahinja.

Za vrijeme održavanja natjecanja 14. i 15. veljače na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici bio je veliki broj posjetitelja koji su ovom prilikom uživali u brojnim degustacijama, zabavama i aktivnostima koje su pripremili prijatelji i sponzori natjecanja, a to su: poduzeća Klas d.d. Sarajevo, Vispak d.d., Madi d.o.o., Only One d.o.o. Catering i kompanija Connecta d.o.o.

Predsjednik Ski kluba Bjelašnica Hamid Kantardžić istaknuo je: "Zadovoljni smo brojem sudionika na ovogodišnjem natjecanju, te brojem posjetitelja koji su svojim dolaskom dali podršku djeci. Ski klub Bjelašnica pokazao je svoje sposobnosti da uspješno organizira jedan regionalni ski kup. Iskreno se nadamo da će naredne godine državne institucije nadležne za sport, izravno i u cjelosti podržati Ski kup 'Srebrna Lisica' kao i sva ostala natjecanja koja podstiču razvoj sporta kod djece".

Kopirati
Drag cursor here to close