majka zna najbolje

Utučenome Ronaldu majka poručila: Ne saginji glavu!

Sport / Flash | 25. 09. 2016. u 09:48 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biti zamijenjen prije kraja utakmice, osim ako je slučajno ozlijeđen, za Cristiana Ronalda je ravno poniženju.

U četiri utakmice na kojima je nastupio ove sezone, Zidane ga je dva puta zamijenio igračem s klupe. Marca piše kako je njegova zamjena protiv Osasune vjerojatno bila dogovorena s trenerom, jer se tek vratio na teren nakon ozljede, ali sinoćnje izvlačenje Ronalda s terena protiv Las Palmasa, izazvalo je dosta reakcija. Ponajviše od strane Ronalda samoga, navijača Reala, kao i novinara.

Vidjevši što se sve s njezinim sinom događa, Ronaldova majka Dolores Aveiro je uz sinovu sliku na Twitteru postavila i jasnu poruku "Nikad ne saginji glavu!".

Zvijezda Reala teško je podnijela sjedenje na klupi do kraja utakmice, posebno s obzirom na činjenicu da je nakon njegova izlaska Las Palmas izjednačio na 2:2 u 85. minuti susreta.

U važnim utakmicama Reala protiv Sportinga (Lisabon) u prvom kolu Lige prvaka i protiv Villareala u Primeri Zidane ga je držao do zadnjeg sunčeva zvižduka na terenu, jer mu je očajnički trebao njegov gol u zadnjim trenucima. Protiv Sportinga mu se posrećilo, ne i protiv Villareala.

Bi li sinoć Real u svakom slučaju ostavio dva boda na gostovanju kod Las Palmasa, nikad se neće saznati, ali ostaje žal za nepostignutim trećim golom kod vodstva Reala od 2:1, nakon čega bi utakmica vjerojatno bila riješena.

Da Ronaldo nije zamijenjen, možda bi došao taj treći pogodak, ovako - igrači Reala su zadnjih deset minuta susreta shvatili olako, a jedna kontra Las Palmasa stvorila je akciju za izjednačujući pogodak. Kažu da je sreća uvijek pratila hrabre, a oni što gube u pravilu se ljute...

Ronaldov izraz lica dok je išao prema klupi Rela

Ronaldov najlošiji start od dolaska u Real

Od sezone 2009/2010, kada je Cristiano Ronaldo došao u Real, tada kao najskuplji nogometaš na svijetu, uvijek bi start natjecanja u Primeri bio u znaku njegovih golova - sve do sada.

Njegov učinak nikad nije bio tako skroman nakon prvih šest utakmica.

Dosad je najlošiji start imao u sezoni 2010/2011, kad je u prvih šest utakmica zabio tri puta, a najbolji u sezoni 2014/2015 kada je u isto toliko utakmica postigao 10 golova.

Ovaj put samo jedan prvenstveni pogodak u šest kola, i to protiv slabašne Osasune, uistinu je potpuno novi fenomen za Ronalda, podsjeća Marca.

Kopirati
Drag cursor here to close