turnir

Uspješan nastup streličara iz Mostara na međunarodnom turniru u Sarajevu

Sport / Flash | 21. 03. 2016. u 17:57 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju 20.ožujka u organizaciji streličarsko kluba Vekkas iz Sarajeva održan je prvi međunarodni turnir FITA 2x18 metara u metnom streličarstvu.

Turnir je održan u dvorani "Ramiz Salčin", a klub iz Mostara je predstavilo 10 streličara. Članovi Streličarsko kluba "Streličar" iz Mostara su otišli kući bogatiji za 2 zlata i 2 srebra.

Zlatom su se okitili Đanan Bakamović u kategoriji olimpijski luk za seniore, te Ivana Vezilić u kategoriji goli luk za seniorke. Također u kategoriji goli luk za seniorke srebro je otišlo u Mostar za Dražanu Jurić, a u istoj kategoriji za seniore srebro je osvojio Abdulkerim Isanović.

Osim klubova iz BiH, međunarodni karakter turnira su potvrdili članovi streličarskog kluba "Savina" Nerceg Novi te streličari iz Podgorice.

Nakon uspješno organiziranog turnira u Mostaru pred kraj prošle godine te nastupa u Banja Luci i Herceg Novom ovo je četvrti uspješan turnir za klub iz Mostara u dvoranskoj sezoni 2015./2016. Iz kluba su naglasili kako ih sada očekuju pripreme za otvorenu sezonu te se nadaju još mnogim uspješnim turnirima u nadolazećem vremenu. Naveli su da svi zainteresirani se mogu javiti preko službenog profila streličarskog kluba te se slobodno okušati u ovom plemenitom sportu.

Nadaju se što većem odazivu zainteresiranih te nastavku širenja sporta u gradu na Neretvi.

Kopirati
Drag cursor here to close