Najbolji

Uručena priznanja najuspješnijim sportašima općine Posušje u 2019.

Načelnik je posebno pohvalio predsjednika Športskog saveza Zvonimira Širića, za trud koji ulaže kako bi ova organizacija uspješno funkcionirala te na kraju još jednom čestitao svim dobitnicima priznanja.
Sport / Flash | 27. 01. 2020. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine najbolji športaši, športski kolektivi i zaslužni športski djelatnici u općini Posušje dobili su svoja priznanja, a svečanost proglašenja najboljih održana je  27. siječnja u općinskoj vijećnici.

Manifestaciju je i ove godine organizirao Športski savez uz potporu Općine Posušje.

Program dodjele otvorio je načelnik Branko Bago, koji je uz pozdrave nazočnima čestitao svim ovogodišnjim dobitnicima priznanja.

Foto: PR / Uručena priznanja najuspješnijim sportašima općine Posušje u 2019. 

 ''Što se tiče športa u općini Posušje, kao što imamo za primjer koliko to znači za naciju kada se bilo koji športski uspjeh ostvari, koliko da ponosa i energije, tako i u Posušju svaki vaš uspjeh na lokalnoj razini i šire nama puno znači. Općina čini onoliko koliko može da vam da potporu, bilo to organizaciji ili financijski, a kako smo obećali, ove godine smo podigli proračun općine Posušje gotovo za 100 posto za same športove te ta stavka sada iznosi 210.000 KM, a sredstva se dodjeljuju transparentno, upravo kroz Športski savez Općine Posušje.'', kazao je Bago.

Foto: PR / Uručena priznanja najuspješnijim sportašima općine Posušje u 2019. 

Načelnik je posebno pohvalio predsjednika Športskog saveza Zvonimira Širića, za trud koji ulaže kako bi ova organizacija uspješno funkcionirala te na kraju još jednom čestitao svim dobitnicima priznanja i kazao kako je Općina Posušje uvijek bila na raspolaganju svojim športašima, a tako će biti i u budućnosti.

Foto: PR / Uručena priznanja najuspješnijim sportašima općine Posušje u 2019. 

''Ništa ne može napraviti promociju općine, kako to možete vi. Zato vam od srca zahvaljujem i nadam se da ćete još više raditi i doprinositi svojim klubovima i promicati posušku općinu. Športski savez općine Posušje, sukladno svojim mogućnostima, uvijek pomaže svojim klubovima, unutar ove velike obitelji koja se sve više i više širi. Danas s ponosom možemo reći da imamo 13 klubova od kojih mnogi broje preko 100 članova, a nadam se da će taj broj u budućnosti rasti'', rekao je Širić.

Foto: PR / Uručena priznanja najuspješnijim sportašima općine Posušje u 2019. 

U nastavku svečanosti uslijedilo je uručivanje priznanja u sljedećim kategorijama:

 Najbolji senior –Davor Landeka, HŠK Posušje

Najbolja seniorka –Ivana Galić, Karate klub Posušje

Najbolji junior –Matej Lebo, HŠK Posušje

Najbolja juniorka –Sara Grubišić, Taekwondo klub Poskok, Posušje

Najbolji kadet –Nikola Lebo, KK Posušje

Najbolja kadetkinja –Lucija Miličević, Taekwondo klub ''Poskok'' Posušje

Najbolja momčad –HŠK Posušje

Posebno priznanje, Zaslužni sportski djelatnik, dodjeljeno je Miljenku Kutleši dugogodišnjem treneru Kickboxing klub ''Vitez Mile Bošnjak'', Posušje.

Kopirati
Drag cursor here to close