jedan je ivan

Unatoč porazu od Barce, navijači Seville slave i vole Rakitića

Sport / Flash | 07. 11. 2016. u 00:22 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliki je ugled Ivana Rakitića kod navijača Seville, pokazalo je i gostovanje njegove Barcelone na stadionu Sanchez Pizjuan u nedjelju.

Iako je Sevilla pretrpjela domaći poraz od Barce, Rakitić je dobio ovacije publike u trenutku kad je umjesto njega u igru ulazio Andre Gomes (73. minuta).

Koliko u Sevilli cijene svog bivšeg kapetana Rakitića najbolje svjedoči činjenica da je nedavno, prilikom gostovanja madridskog Atletica na ovom istome stadionu, Kevin Gameiro, do ove sezone napadač Seville, doživljavao povike, zvižduke i prozivke tijekom čitavog susreta, piše Marca u svome osvrtu.

Jednome standing ovation, drugome riječi koje obično moraju slušati otpadnici i izdajnici u nogometu.

A da navijači Seville imaju uistinu 'impresivan' vokabular uvreda na svome repertoaru, osvjedočila se i Barcelona pred punim stadionom Sanchez Pizjuan. O svima sve najgore - o Ivanu Rakitiću samo najbolje!

Idol publike u Sevilli nije u nedjelju pružio posebno dobru partiju u dresu Barcelone, a osobito je slabije igrao u prvom poluvremenu, u kojemu je Sevilla dominirala, no nije uspjela napraviti rezultatski kapital od toga.

Na odmor se otišlo rezultatom 1:1 (Vitolo 15. i Messi 43.), a u drugom poluvremenu trener Barcelone Luis Enrique je pokazao taktičko majstorstvo u odnosu na kolegu Jorgea Sampaolija, koji nije imamo gotovo nikakvih rješenja za Messija, a onda su proigrali i još neki suigrači Baricina čarobnjaka.

Drugi, ispostavilo se pobjedonosni pogodak za Barcelonu postigao je Luis Suarez (64.), na Messijevu asistenciju.

Bilo je još šansi s obje strane, ali i da su sve iskorištene, pobjeda Barcelone opet ne bi došla u pitanje.

Kopirati
Drag cursor here to close