ChatGPT

Umjetna inteligencija izabrala najbolje hrvatske sportaše svih vremena

Pitanje o tome tko je najbolji hrvatski sportaš svih vremena može izazvati različita mišljenja i debate, jer to ovisi o subjektivnim preferencijama i kriterijima, ogradio se ChatGPT.
Sport / Flash | 25. 12. 2023. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Internetski portal Net.hr pitao je sustav umjetne inteligencije, popularni ChatGPT, tko je najbolji hrvatski sportaš svih vremena.

"Pitanje o tome tko je najbolji hrvatski sportaš svih vremena može izazvati različita mišljenja i debate, jer to ovisi o subjektivnim preferencijama i kriterijima koje ljudi koriste prilikom procjene sportskih uspjeha", odmah se ogradio ChatGPT pa nam ipak ponudio pet imena:

"Međutim, neki od najistaknutijih hrvatskih sportaša uključuju:

Dražen Petrović (1964-1993): Legenda košarke, Petrović je jedan od najboljih europskih košarkaša svih vremena. Osvojio je brojne nagrade i bio ključni igrač u razvoju hrvatske košarke.

Janica Kostelić: Skijašica koja je osvojila četiri zlatne medalje na Zimskim olimpijskim igrama 2002. godine, čime je postala prva žena koja je osvojila četiri zlatne medalje na jednim zimskim Olimpijskim igrama.

Goran Ivanišević: Teniski igrač koji je osvojio Wimbledon 2001. godine. Bio je jedan od najboljih tenisača svog vremena i ostvario značajan uspjeh u teniskom svijetu.

OPŠIRNIJE

Kopirati
Drag cursor here to close