UFC Fight Night Zagreb

UFC dolazi u Zagreb!

Sport / Flash | 08. 01. 2016. u 15:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Senzacionalna vijest dolazi iz UFC-a. Iz najjače svjetske MMA promocije potvrdili su održavanje priredbe u Zagrebu, koja će se pod nazivom UFC Fight Night Zagreb održati 10. travnja u zagrebačkoj Areni.

Sjajna je ovo vijest za sve hrvatske i regionalne navijače mješovitih borilačkih vještina, koji su napokon dočekali ono što zaslužuju i što im se već neko vrijeme obećava.

Nedavno smo svjedočili uspjehu velike zvijezde hrvatskog porijekla Stipe Miočića, koji je na UFC-u 195 prikazao dominantnu predstavu protiv bivšeg prvaka Andreija Arlovskog i time si najvjerojatnije osigurao priliku za napad na teškaški pojas.

Miočić priželjkuje da se bori u Hrvatskoj.

"Bio bi mi san kad bih se mogao boriti u Hrvatskoj. Prvi put sam ju posjetio 2015. kada sam došao trenirati s Mirkom Cro Cop Filipovićem i moram reći da je bilo prekrasno iskustvo samo da vidim zemlju i provedem malo vremena sa svojom obitelji. Trenutno ne znam što mi UFC sprema za sada, ali definitivno se planiram vratiti u Hrvatsku bez obzira iz kojeg razloga", kaže za Fightsite.hr 33-godišnji borac hrvatskog podrijetla.

Popularnost mješovitih borilačkih vještina, koju je na ovim prostorima podigao Cro Cop, a nakon njega ju nastavio održavati Miočić, bila je dovoljna da se čelnici najjače MMA promocije konačno odluče za jedan ovakav potez. Osim Zagreba, najavljena je i priredba koja bi se trebala održati 8. svibnja u Nizozemskoj.

Ova dva događaja, na potpuno novim tržištima, su stvarno svjedočanstvo rastu UFC brenda. Fanovi su tražili lokalne događaje uživo i nećemo ih razočarati s dva neodoljiva događaja, komentirao je ovu odluku UFC EMEA generalni direktor i dopredsjednik James Elliot.

Ulaznice za UFC Fight Night Zagreb kreću u prodaju 12. veljače. Ulaznice možete kupiti preko sustava prodaje ulaznica Eventim. UFC Fight Club članovi imaju mogućnost ranije kupnje ulaznica, već od 10. veljače preko www.ufcfightclub.com. Također, UFC bilten pretplatnici će imati prednost pred drugima za kupnju ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close