'Isplori 2018'

U Sarajevu će se održati sajam sporta, lova i ribolova

Projekt menadžer sajma Enes Salihović rekao je da sportsku industriju treba shvatiti kao granu gospodarstva koja pruža ozbiljne mogućnosti za razvoj i promovirati njene tržišne potencijale.
Sport / Flash | 27. 04. 2018. u 15:28 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na međunarodnom investicijskom sajmu sporta, sportske opreme, lova i ribolova "Isplori 2018", koji će od 8. do 13. svibnja biti održan u sarajevskoj Zetri, posebna pozornost bit će posvećena razvoju sportske industrije, najavljeno je u petak na press-konferenciji u Sarajevu. 

Projekt menadžer sajma Enes Salihović rekao je da sportsku industriju treba shvatiti kao granu gospodarstva koja pruža ozbiljne mogućnosti za razvoj i promovirati njene tržišne potencijale. 

''Potrudili smo se da na sajmu kronološki prikažemo koliko je ovo područje viteško i kako discipline poput mačevanja i streličarstva ovdje imaju tradiciju dugu od 700 do 1.000 godina'', rekao je Salihović. 

Pojasnio je da sajam neće imati klasični izložbeni karakter već će biti vrlo dinamičan s potpunom slobodom izlagača da kreiraju svoje sadržaje, te da znanstevno i stručno predstave određene discipline. 

Na sajmu će biti predstavljeno 80 sportskih disciplina, kao i sva oprema za sportske discipline, lov i ribolov. 

Također, svaki dan trajanja sajma bit će upriličen niz znanstevnih i stručnih predavanja o mnogim temama koje spajaju čovjeka sa sportskom industrijom. 

Svi zainteresirani imat će priliku da sudjeluju na "Business Development Day" programu koji će biti održan 10. svibnja, a jedinstvena je prilika koja izlagačima nudi mogućnost da predstave svoje projekte i poslovne ideje domaćim i stranim investitorima. 

Tijekom sajma za sve posjetitelje i sudionike pripremljen je niz sportsko-zabavnih sadržaja poput finala turnira Neymar's five, ženskog nogometa, streljaštva, mačevanja, ulične košarke, izložbe old-timera i drugog. 

Radno vrijeme sajma bit će od 10 do 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close