Stolni tenis

U Mostaru održano državno prvenstvo, STK Mostar osvojio dvije medalje

Sport / Flash | 11. 03. 2013. u 10:33 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u organizaciji STK Mostar je odigrano državno prvenstvo u stolnom tenisu za mlađe kadete i kadetkinje. Na turniru je nastupilo 10 najboljih ekipa u tom uzrastu u Bosni i Hercegovini.

Domaćin turnira ostvario je zapažen uspjeh osvojivši dvije medalje. Kod mlađih kadetkinja Leonarda Pušić i Sara Rupčić u konkurenciji parova osvojile su odlično drugo mjesto.

Stolnotenisačice iz Mostara u polufinalu su nadigrale vršnjakinje iz Viteza (3:0), da bi u finalu pokleknule od dvije najbolje stolnotenisačice iz BiH, članice STK Hašim Spahić iz Ilijaša, Harise Mešetović i Amile Spahić. Treće mjesto u toj konkurenciji osvojila je ekipa STK Vitez u sastavu Lamija Mehić i Emina Sikira.

U konkurenciji mlađih kadeta ekipa STK Mostar je zauzela treće mjesto. Nakon velike borbe u polufinalu su poraženi od ekipe Viteza rezultatom 3:2.

Za ekipu STK Mostar su nastupili Marko Šimunović, Jurica Stjepanović i Hrvoje Šajin. U finalu je STK Sana Ključ (Jašarević,Hrnčić, Hadžbić) pobijedila ekipu STK Vitez rezultatom 3:0.

Kopirati
Drag cursor here to close