Za vikend

U Mostaru održane sportske igre ratnih vojnih invalida

Sport / Flash | 26. 09. 2016. u 09:56 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trinaeste sportske igre ratnih vojnih invalida Federacije Bosne i Hercegovine održane su proteklog vikenda u Mostaru, priopćeno je iz Ministarstva za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata.

Oko 400 sudionika natjecalo se u malom nogometu, sjedećoj odbojci, šahu, pikadu, stolnom tenisu, streljaštvu, ribolovu i bacanju kugle, a dodijeljeno je ukupno 25 prvih nagrada te medalje i plakete svim sudionicima igara.

Ove godine po svim disciplinama ekipno, prvo mjesto osvojio je Savez ratnih vojnih invalida Zeničko-dobojske županije, drugo mjesto pripalo je Savezu ratnih vojnih invalida Tuzlanske, a treće Savezu ratnih vojnih invalida Sarajevske županije.

Trofej za fair-play ponio je Savez ratnih vojnih invalida Bosansko-podrinjske županije.

Na igrama su također sudjelovale ekipe ratnih vojnih invalida Hercegovačko-neretvanske, Unsko-sanske te Srednjobosanske županije.

Uoči sportskih igara održana je sjednica Predsjedništva ratnih vojnih invalida Federacije BiH u Stocu, kojoj je prisustvovao federalni ministar za pitanja branitelja Salko Bukvarević.

Ministru Bukvareviću u sklopu proglašenja najboljih sudionika i ekipa dodijeljena je plaketa Saveza ratnih vojnih invalida FBiH, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close