uzvrat kupa

U Mostaru danas najbolja rukometna momčad u BiH

Sport / Flash | 30. 03. 2016. u 10:14 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Zrinjskog u uzvratnom susretu četvrtfinala Kupa BiH večeras dočekuju Borac iz Banje Luke.

Mostarcima na noge dolazi trostruki uzastopni prvak i sudionik SEHA lige koji je u prvom ogledu Kupa Plemiće svladao s 33:20.

'U prvoj utakmici bili smo odličan sparing partner Borcu, a nama je taj susret bio u drugom planu jer nam je prvenstvo prioritet. Iako rezultat govori drukčije, to je bila vrlo dobra utakmica u kojoj smo se većinu susreta držali u egalu s protivnikom', rekao je Zdravko Medić, trener Zrinjskog, prenosi Dnevni list.

Ovaj susret prilika je Mostarcima da još jednom testiraju snagu svoje momčadi protiv najatraktivnijeg mogućeg protivnika.

'Dat ćemo sve od sebe protiv najbolje bh. momčadi i pokušati odigrati najbolje što možemo kako bi to bio praznik za oči ljubiteljima rukometa, jer je u posljednjim susretima bilo lijepo vidjeti dobro ispunjenu dvoranu simpatizerima kluba i biti sudionik svega ovoga. Taj susret će nam poslužiti kao priprema za nove prvenstvene susrete kojima smo maksimalno posvećeni'', poručio je strateg Zrinjskog.

Pet kola prije kraja, zahvaljujući pobjedama protiv najjačih suparnika, Zrinjski se nalazi u vrlo dobroj poziciji koja mu s još dvije pobjede jamči ostanak u ligi.

'Zadovoljni smo našim igrama pa je raspoloženje u momčadi super. Vrijedno se radi i trenira, a na igračima se vidi da su puni samopouzdanja. Ne smijemo se opuštati jer prvenstvo treba izgurati do kraja i ostvariti još barem dvije pobjede', zaključio je Zdravko Medić, prenosi Dnevni list.

Utakmica između Zrinjskog i Borca igra se u srijedu u 17 i 30 u dvorani na Bijelome brijegu.

Raspored kupa
Bosna (V) - Čelik 35:29 - prvi susret 23:26
SRIJEDA
Mostar (17.30 sati): Zrinjski - Borac:mtel (20:33)
Maglaj (19): Maglaj - Vogošća (23:31)
Ljubuški (19): Izviđač - Goražde (31:27)

Kopirati
Drag cursor here to close