Nadmetanje u košarci

Tri na tri: Natjecanje u uličnoj košarci u Mostaru

Sport / Flash | 10. 06. 2017. u 15:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vruću mostarsku subotu još više je zagrijalo ulično nadmetanje u košarci tri na tri.

Naime, danas na platou Mepas Malla započeo turnir Streetball Mostar 2017, kojeg Vijeće mladih Grada Mostara ovog vikenda organizira sa Školom košarke Pepi.

Natjecanje traje dva dana, u subotu se natječu juniori, a sutra su na programu seniorske ekipe. Prijavljeno je 14 juniorskih ekipa, a seniorskih je u subotu bilo prijavljeno 20.

Organizatori su napomenuli kako kod seniora imaju ekipe i iz Beograda, Novog Sada i Ljubljane, a s pravom su ponosni na internacionalni karakter svog turnira.

Vrijedne novčane nagrade predviđene su u obje konkurencije, a osim košarkaških nadmetanja u ovoj atraktivnoj varijanti organizator je planirao i cijeli niz pratećih muzičkih i plesnih atrakcija.

''Nagradni fond za Mostar 3x3 iznosi 3000,00 KM. Pored novčanih nagrada tu su i sportske nagrade (dres, šorc, torbe) koje nam je omogućila Škola košarke PEPI SPORT Mostar + nagrade za dječji i juniorski turnir!  Također tu nam je podloga i koš koji su nam omogućili priljateli turnira KKBosco!'', napislai su organizatori.

Ovo je peti po redu Streetball turnir kojeg Vijeće mladih Grada Mostara organizira.

Kopirati
Drag cursor here to close