zamirisao im novac

Tottenham opet ima igrača od 100 milijuna: Dele Alli na meti velikih

Sport / Flash | 04. 02. 2017. u 09:42 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je to prije nekoliko godina bio slučaj s Garethom Baleom, Tottenham ponovno ima kapitalca u svojim redovima i svjesni su kako na njemu ponovno mogu zaraditi ogroman novac.

Mnogi veliki klubovi 'proviruju' preko zidina stadiona Spursa kako bi pratili razvoj Dele Allija, a njegov klub je odredio cijenu za ovog sjajnog 20-godišnjaka: ništa ispod 100 milijuna eura!

Tko voli, nek' izvoli, reklo bi se. Međutim, klubovi kao što su Real Madrid i Bayern nisu se 'razbježali' kad su vidjeli cijenu, nego i dalje prate kako Alli svakodnevno napreduje.

Prema pisanju The Timesa, ekipa koju vodi Mauricio Pochettino želi jednostavno dobiti više od iznosa za koji su prodali Balea u Real.

Dele Alli je potpisao novi petogodišnji ugovor s Tottenhamom, s boljom plaćom i ostalim uvjetima.

Jedan od najboljim mladih igrača na svijetu trenutačno zarađuje 69.000 eura tjedno (više od tri i pol milijuna godišnje), a u ovoj je sezoni postigao 13 golova u svim natjecanjima.

Spursi žele da on još najmanje godinu dana nosi njihov dres, prije negoli se netko pojavi na vratima uprave kluba s čekom na 100 ili više milijuna eura.

Ukoliko se stvari tako poklope da Dele Alli jednom ode u Real, značit će to da je Tottenham na samo trojici igrača (ranije su im prodali Modrića i Balea) zaradio okruglo četvrt milijarde eura!?

Kopirati
Drag cursor here to close