Utrka na 10 km

Tomislavgrad: Lisa Stublić Nemec i Ivan Malić najbrži na Duvanjskoj desetki

Sport / Flash | 13. 07. 2015. u 09:32 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U uličnoj utrci na 10 km pod nazivom "Duvanjska desetka 2015“ u muškoj i ženskoj konkurenciji najbrži su bili Ivan Malić Tigar i Lisa Stublić Nemec.

Druga po redu Duvanjska ulična utrka na 10 km održana je tijekom vikenda u sklopu Dana sv.Nikole Tavelića i u organizaciji Atletskog kluba "Puls" iz Tomislavgrada i općine Tomislavgrad.

Start i cilj kružne utrke, na kojem je nastupilo 50 natjecatelja iz atletskih klubova BiH i RH, organizator je pripremio kod zgrade općine, dok su dionice za trkače bile tomislavgradske ulice.

U konkurenciji atletičara najbrži je bio član Atletskog kluba Velika Gorica te hrvatski reprezentativac i seniorski prvak Hrvatske Ivan Malić iz Tomislavgrada, dok su drugo i treće mjesto osvojili atletičari iz Atletskog kluba "Kros", Srđan Samardžić iz Brčkoga te hrvatski juniorski prvak Karlo Sušilović iz Atletskog kluba Aviokarte.

Kod žena prvo mjesto osvojila je hrvatska atletičarka, rekorderka u više atletskih disciplina Lisa Stublić Nemec, druga je bila Tanja Samardžić iz Sinja, a treća Danijela Kuna iz Kupresa.

Prema protokolu najbolje plasiranim u muškoj i ženskoj kategoriji podijeljeni su pokali, medalje i zahvalnice.

Kopirati
Drag cursor here to close