Dva razloga

Tisuće hrvatskih navijača stižu u Rotterdam

Poznati borac posjetio je HNS u Zagrebu gdje ga primio Marijan Kustić, a Plazibat je dobio dres Luke Modrića.
Sport / Flash | 19. 04. 2023. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred hrvatskim nogometašima velika je prilika. Vatreni u Roterdamu love naslov u Ligi nacija uz prijenos, a hrvatske navijače čeka pravi spektakl i to ne samo na nogometu.

Podrška 

Naime, hrvatski navijači mogu potencijalno ići na tri velika događaja. Polufinale Lige nacija (srijeda, 14. lipnja), eventualno finale ili utakmica za treće mjesto (nedjelja, 18. lipnja), a u subotu 17. lipnja Antonio Plazibat u Roterdamu ima borbu za pojas privremenog prvaka teške kategorije u organizaciji GLORY.

Poznati borac posjetio je HNS u Zagrebu gdje ga primio Marijan Kustić, a Plazibat je dobio dres Luke Modrića, prenosi Gol.hr

Video: ANTONIO PLAZIBAT: KOME JE POTREBAN FAKULTET DANAS? - NOVOGODISNJI SPECIJAL | DAVCAST

"Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Antonija u sjedištu HNS-a - uvjerio sam se da se radi o jednom sjajnom mladiću kojeg je zasigurno neugodno sresti u ringu, ali ga je zato vrlo ugodno upoznati kroz razgovor. Pozvao sam ga na naše polufinale u Rotterdam, a ako bude sportske sreće, nadamo se da ćemo ga ugostiti i na finalu i to kao svjetskog prvaka. Želim mu to od srca te će ga delegacija Saveza sigurno doći podržati u tom meču", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić, koji je Plazibata i njegov team ugostio u društvu dopredsjednika HNS-a Marija Smodlake.

Titula 

"Hvala g. Kustiću na dobrodošlici i iskazanoj potpori. Hrvatski sportaši si uvijek međusobno daju veliku podršku, a siguran sam da svaki novi uspjeh - bilo da je u nogometu ili borilačkom sportu - daje veliko samopouzdanje svim drugim sportašima koji predstavljaju Hrvatsku. Nadam se da ćemo zajedno 'pokoriti' Rotterdam, i da će nam ostati u najljepšem sjećanju - siguran sam da naša reprezentacija ima odlične šanse na završnom turniru Lige nacija te joj od srca želim titulu", poručio je Antonio Plazibat.

Foto: Fight site / Antonio Plazibat

Hrvatski borac je i prije na svojim mečevima imao sjajnu podršku, a zbog okolnosti ona bi ovaj put mogla biti najveća.

Brojni nogometi fanovi koji će biti taj dan u Roterdamu sigurno će pokušati doći i do ulaznica za GLORY event.

Kopirati
Drag cursor here to close