Susret s Islandom

Teletović: Utakmica teška, ali idemo na pobjedu

Sport / Flash | 17. 08. 2014. u 09:40 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra drugi susret u okviru kvalifikacija za europsko prvenstvo.

Izabranici selektora Duška Ivanovića u Tuzli dočekuju reprezentaciju Islanda.

Nakon trijumfa u gostima nad Velikom Britanijom, reprezentacija BiH imat će priliku da se večerašnjom eventualnom pobjedom izdvoji na čelu ljestvice s maksimalnim učinkom nakon polovice kvalifikacija.

Kapetan bh. reprezentacije Mirza Teletović, koji je bio MVP drugog kola kvalifikacija, očekuje tešku utakmicu, ali je uvjeren u pobjedu.

''Sigurno je da nam neće biti lako. Oni cijelo vrijeme pokušavaju da preuzimaju što više, teška ekipa i reprezentacija za pobijediti. Dosta smo se pripremali za Veliku Britaniju, ali isto tako i Island. Idemo na pobjedu i u ovoj utakmici'', rekao je Teletović.

Pobjedu nad Islandom očekuje i Andrija Stipanović.

''Protiv Islanda idemo na još jednu pobjedu. Kvaliteta je na našoj strani i uz pomoć pune dvorane idemo na još jedan trijumf. Moramo biti koncentrirani 100 posto i tako stvoriti uvjete za pobjedu''. rekao je centar bh. reprezentacije.

Susret BiH - Island igra se u dvorani Mejdan od 20.00 sati.

Za ovu utakmicu u prodaju je pušteno 4.200 ulaznica koje su rasprodate prije nekoliko dana. Cjelokupni prihod od prodaje bit će usmjeren za pomoć područjima BiH koja su pretrpjela štete od poplava i klizišta u svibnju i rujnu.

Kopirati
Drag cursor here to close