skandal nakon finala

Suci pokrali Crnogorce i rasplakali dječaka

Sport / Flash | 24. 01. 2016. u 11:30 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbija je očekivano osvojila naslov prvaka Europe u vaterpolu pobijedivši Crnu Goru sa 10:8 pred 16.000 u finalu u beogradskoj Areni.

No, utakmica nije prošla bez repova, jer je apsolutni favorit Srbija imala poveću pomoć sudaca. Naime, suci su kod 6:6 poništili, čini se, regularan pogodak Crnogoraca, a i u završnici su svaku neizvjesnu situaciju dosudili u korist domaćina.

'Žao mi je jer nosim gorčinu poslije utakmice, a volio bih da kažem puno lijepih riječi. Reprezentativci Srbije su to zaslužili, sjajni su momci, naši veliki prijatelji, svjetski igrači... Sve što su do sada osvojili oni su i zaslužili, a sada - nisu! Bili smo bolji, na brutalan način smo pokradeni. Žao mi je zbog ovoga, sudački par zaista nije bio na visini zadatka, ili jeste na visini zadatka za neki njihov cilj. Baš mi je žao, kao sportaš im čestitam, ali kao čovjek sam razočaran', kazao je crnogorski kapetan Nikola Janović, a slično su govorili i ostali igrači.

Crnogorski mediji također su razočarani suđenjem, barem oni koji nisu prosrpski orijentirani, a najtiražniji list Vijesti dodao je kako su suci čak rasplakali i malog dječaka u Areni! Inače, Crnogorce su danas u Tivtu dočekale tisuće domaćih navijača koji su ih dočekali kao heroje.

Kopirati
Drag cursor here to close