60 sudionika na turniru

Stolni tenis kao sport prijateljstva i druženja u Mostaru

Sport / Flash | 28. 04. 2015. u 05:45 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mateo Hrkać pobjednik je 6. tradicionalnog turnira u stolnom tenisu, koji je u organizaciji Info-servisa za mlade Medžlisa IZ-e Mostar i Unije studenata Univerziteta ‘’Džemal Bijedić’’ organiziran protekle nedjelje u dvorani Kulturnog centra „Kralj Fahd“ u Mostaru

U priopćenju za javnost se navodi kako je samo otvaranje turnira započelo učenjem odlomka iz Kur'ana a.š. koje je proučio Jusuf ef. Kafadar, a prisutnima se obratio rukovoditelj Medžlisovog Info-servisa za mlade Eldis ef. Balić, koji je ujedno i otvorio 6.tradicionalni turnir u stonom tenisu. 

Eldis ef. se zahvalio na velikom odzivu koji je premašio sva očekivanja, a natjecatelje je pozvao da turnir dožive kao jedno ugodno druženje, što i jeste cilj ovoga natjecanja. 

’’S obzirom da vlada velika zainteresovanost  za stolni tenis u gradu na Neretvi što potvrđuje i veliki broj prijavljenih za ovaj turnir, razmišljamo da formiramo stolnotenisku sekciju, koja bi okupila sve ljubitelje stonog tenisa u gradu Mostaru“, kazao je Eldis ef.

Oko 60 sudionika je pokazalo svoje stolnoteniske sposobnosti, družili su se i natjecali na fer i korektan način. Najuspješnijima su dodjeljeni pehari, a dodjeljene su i zahvalnice za sudionike koji su došli braniti boje svojih džemata, škola i fakulteta.

Glavne nagrade ovogodišnjeg turnira osvojili su:

I mjesto: Mateo Hrkač
II mjesto: Željko Mandić
III mjesto: Fanis Mušić
IV mjesto: Muhamed Kajan

Nagrade najboljima uručio je prošlogodišnji pobjednik turnira prof. Salem Hubić.

Pored muških sudionika, na truniru je po prvi put bio određeni broj ženskih natjecateljica. 

Glavne nagrade osvojile su :

I mjesto: Merima Spahalić
II mjesto: Elma Kulaglić

Organizatori se putem Info-servisa za mlade MIZ- a Mostar zahvaljuju svim sudionicima i čestitaju nagrađenima. Dodali su kako će nastojat da ovaj turnir postane tradicionalan.

Kopirati
Drag cursor here to close