HIT FC promocija

Stojnić protiv Francuza za titulu prvaka

Sport / Flash | 01. 04. 2016. u 09:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Denis Stojnić, najpoznatiji i najjači MMA bh. borac u teškoj kategoriji, 28. svibnja u Zurichu borit će se za titulu prvaka HIT FC promocije.

Za protivnika trebao je imati Jeffa Monsona (58-25-1), bivšeg UFC i Stricke Force borca, međutim, Monson je ponovo otkazao Stojniću, a njegov novi protivnik bit će Christian M'Pumbu, inicijalni prvak Bellatora u poluteškoj kategoriji.

''Monson mi je otkazuje već treći put, žao mi je što nećemo raditi meč, ali poštujem njegovu odluku. Moj novi protivnik je Francuz Christian M'Pumbu, bivši prvak Bellatora u poluteškoj kategoriji, s kojim ću raditi meč za titulu teškaškog prvaka HIT FC-a. Inače, ova promocija ima politiku regrutiranja bivših boraca najjačih MMA i K-1 promocija kao što su UFC, Bellator i Glory, te nisam ni sumnjao da će naći dostojnu zamjenu Monsonu'', rekao je Stojnić.

Inače, neugodni M'Pumbu (19-7-1) ima sedam odrađenih borbi u Bellatoru, po mnogima drugoj najjačoj MMA promociji svijeta.

Posljednju borbu imao je 19. rujna prošle godine protiv Ramisa Teregulova (10-3), protiv kojeg je slavio klasičnim nokautom u drugoj rundi.

Kopirati
Drag cursor here to close