Zagreb Karate Cup

Srebro i dvije bronce za KK Zrinjski

Sport / Flash | 15. 09. 2014. u 18:34 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u Zagrebu u popularnoj Kutiji Šibica održan Zagreb Karate Cup u organizaciji Hrvatskog karate saveza.

Na iznimno jakom turniru nastupilo je 950 natjecatelja iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Italije, Makedonije, Poljske, Srbije, Slovačke, Slovenije i Hrvatske.

Za reprezentativce Mađarske i Slovačke ovaj turnir je ujedno bio i izborni turnir za nastup na predstojećem Europskom prvenstvu.

KK Zrinjski vrši upis novih članova, upis će se vršiti u prostorijama sportske dvorane Đački dom u Mostaru ponedjeljkom i četvrtkom od 1.9. do 2.10.2014. godine u vremenu od 18:30 do 20:30, do će se upis rekreacijske grupe vršiti u navedenim terminima kao i svakim radnim danom od 20:30 do 22:00 u dvorani u Cimu.

Najuspješniji za Karate klub Zrinjski je bio Marin Brkić u kategoriji junior do 68 kilograma. Marin je sa četiri ostvarene pobjede stigao bez puno problema do finala u kojem ga je čekao višegodišnji reprezentativac Srbije koji ga je u tijesnom meču porazio sa 2-0.

Brončanim medaljama su se okitile dvije cure - Stela Brkić u kategoriji mlađih kadetkinja do 45 kilograma i Klara Opačak u kategoriji mlađih seniorka do 68 kilograma.

Ovaj turnir je poslužio kao pripremni turnir za DBG Open u Čitluku, koji je na rasporedu sljedeći tjedan u subotu, koji je ujedno i jedan od izbornih turnira za odlazak kadeta, junior i mlađih senior na prvenstvo Europe.

Kopirati
Drag cursor here to close