Zlato za OŠ "Zalik"

Sportski savez Grada Mostara: O ovim mališanima će se još čuti

"O njihovim sportskim dometima vjerovatno će se više čuti u budućnosti, ali to će oni sami pričati, želimo im svu sreću", kazali su iz Sportskog saveza Grada Mostara.
Sport / Flash | 27. 05. 2022. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finale sportskih igara UNDOKAI učenika četvrtog razreda osnovnih škola Grada Mostara za školsku 2021/22 godinu održano je u petak na SC Kantarevac u organizaciji Sportskog saveza Grada Mostara.

Nakon kvalifikacijskog dana koji je održan u srijedu, plasman u finale su osigurale četiri ekipe.

U neizvjesnoj završnici finalnog dana igara, o ukupnom plasmanu su odlučivale nijanse, tako da je bodovna razlika između ekipa minimalna.

"Bitno je istaknuti da su sudionici dali posljednji atom snage za što bolji plasman svoje ekipe, ali uz to su se dobro zabavili i podržavali jedni druge. Vjerujemo da smo među njima kroz ove igre dobili nove zaljubljenike u sportsku aktivnost. O njihovim sportskim dometima vjerovatno će se više čuti u budućnosti, ali to će oni sami pričati, želimo im svu sreću", kazali su iz Sportskog saveza Grada Mostara.

Prvo mjesto zasluženo je osvojila Osnovna škola "Zalik", drugo mjesto Osnovna škola Gnojnice, treće mjesto IV Osnovna škola Mostar te četvrto mjesto ekipa Osnovne škole Petra Bakule.

U finalu discipline preskakanja konopca, malo bolja od ostalih bila je Sebihana Bahtiri iz OŠ "Zalik", drugo mjesto je osvojio Luka Ćužić iz OŠ Petra Bakule, dok je trećeplasirana Hana Bostandžić iz OŠ Mujaga Komadina.

U igrama je sudjelovalo ukupno 140 učenika, na kvalifikacijskom danu podršku svim sudionicima iskazao je drugi tajnik Veleposlanstva Japana u Bosni i Hercegovini Miura.

Kopirati
Drag cursor here to close