od 1. do 14. kolovoza

Sportom protiv droge - malonogometni turnir u Mostaru

Sport / Flash | 27. 07. 2016. u 13:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometni turnir pod sloganom "Sportom protiv droge", održavat će se od 1. do 14. kolovoza u Mostaru.

Prijave za turnir trajat će do 29. srpnja u prostorijama 'Mostar SG' u Sjevernom logoru, a žrijebanje parova izvršit će se isti dan u 21:30 sati, kazao je predsjednik futsal cluba 'Mostar Stari Grad' Amel Bajgorić, koji je ujedno i organizator turnira.

Dodao je kako kotizacija po ekipi iznosi 200 maraka, s tim da će nagrada za prvo mjesto iznositi 10 000 maraka, plus pehar.

Drugoplasiranoj ekipi pripast će nagrada od 3000 maraka, trećeplasiranoj 1000, a četveroplasiranoj 500 maraka. Također, organizatori su odlučili da nagrađeni budu i najbolji golman, najbolji igrač i najbolji strijelac sa po 100 maraka i peharom.

''Naša želja je da ovaj turnir postane tradicionalan i da u prve dvije godine postane najbolji u BiH. Nakon 2018. godine plan nam je da budemo uvršteni među pet najboljih malonogometnih turnira na prostoru bivše Jugoslavije. Imamo velike ambicije, ali mislimo da to korak po korak možemo realizirati, te da će naš turnir postati prepoznatljiv u cijeloj regiji'', naglasio je Bajgorić.

Kopirati
Drag cursor here to close