Pod Bijelim brijegom

Sportaši, glazbenici, glumci i političari igraju za Dompes

Sport / Flash | 31. 03. 2017. u 14:43 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenski dom, pučka kuhinja i centar za dijalog u izgradnji Dompes iz Mostara 20. travnja organizirat će veliki humanitarni sportsko-glazbeni spektakl na kojemu će se pojaviti humane zvijezde Hrvatske i reprezentacija Dompesa za koju će nastupiti brojne ugledne ličnosti iz sportskog, kulturnog i političkog života naše zemlje.

Utakmica će igrati na stadionu Pod Bijelim brijegom, a prihod od prodanih ulaznica i sponzora ići za izgradnju Dompesa, točnije za unutarnje otvore.

Predsjednik Udruženja Humane zvijezde iz Hrvatske Branko Tušek na konferenciji za medije u Mostaru napomenuo je da je predstojeći spektakl 109. u nizu na kojemu će se pojaviti tim zvijezda koji čine poznati sportaši i kulturni radnici iz susjedstva.

Iskazao je zadovoljstvo što će Humane zvijezde ponovno igrati u Bosni i Hercegovini nakon susreta u Vitezu i Orašju, najavljujući i dolazak legendarnih nogometaša reprezentacije Hrvatske koji su 1998. osvojili treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

U ekipi će se naći i glumac Slaven Knezović koji je dosad odigrao oko 70 susreta. Posebno je sretan što će tim zvijezda čiji je član dugi niz godina konačno doći u njegov rodni grad.

Knezović je u obraćanju medijima rekao kako je njegova uloga u timu plod ljubavi prema sportu, ali i prije svega želje da pomaže ljudima.

Kako prenosi Večernji.ba, očekuje se i službena potvrda dolaska dvaju nogometnih sudaca s UEFA-ine liste. Riječ je o hrvatskim sucima Bruni Mariću i Ivanu Bebeku.

Oni bi vjerojatno sudili po jedno poluvrijeme, a iskazali su dobru volju za dolaskom ako bi termin utakmice mogli prilagoditi svojim svakodnevnim obvezama.

Fra Iko Skoko uz zahvalnost svim sudionicima koji će se pojaviti u Mostaru zahvalio je i dijaspori u SAD-u koja je osigurala lift za Dompes, kao i svim kolektivima koji su pomogli organizaciju sportsko-glazbenog spektakla.

Kopirati
Drag cursor here to close