Plaža Marinovac

Sljedećeg vikenda na Buškom jezeru Beach Rugby Fest 2015.

Sport / Flash | 29. 06. 2015. u 09:14 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Udruge građana "Dobri ljudi" Tomislavgrad, u nedjelju, 5. srpnja, s početkom u 12 sati, na plaži Marinovac na Buškom jezeru, održat će se peto izdanje Beach Rugby Festa 2015.

Po riječima Adisa Zahirovića, jednog od organizatora, kao i ranijih godina turnir je međunarodnog karaktera, a nastupit će ekipe iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

"Ovo godine snage na vrućem pijesku plaže Marinovac odmjeriti će prošlogodišnji pobjednici Čelik iz Zenice, finalisti regionalne lige Nada iz Splita, Lađari iz Ploča, Herceg iz Mostara, Trk iz Tešnja, Atletiko iz Sv. Filipa i Jakova, ekipa Šibenika, Alkari iz Sinja te ekipa Rugby kluba Tomislava kao domaćin turnira", kazao je Zahirović.

Pored uzbudljivih i atraktivnih ragbi susreta, posjetitelji Beach festa imat će priliku osvježenje tražiti u Buškom jezeru ili na šankovima s osvježenjem, a predviđen je i after party, kao i revijalni turnir u odbojci na pijesku.

"Ljeto je kalendarski već odavno počelo, međutim, pravi početak ljeta donosi Beach Rugby Fest, uz pregršt sunca, dobru zabavu, pozitivnu atmosferu, sjajne i atraktivne susrete, događaj je koji se ne propušta ovoga ljeta", istaknuo je Zahirović.

Kopirati
Drag cursor here to close