Gauff nije izdržala

VIDEO | Sjajna Osaka, emotivni pozdrav na kraju

Nakon što je Naomi Osaka dobila dva vezana gema za prvi set, Cori je stala
Sport / Flash | 01. 09. 2019. u 13:06 Feđa IBRULJ | Bljesak.info
Emotivni govor

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekivali smo veliki okršaj, ali jednostavno u ovom trenutku Cori Gauff nije izdržala. Uspjela je držati ritam u prvom setu, uporno se vraćala. Jednom, pa još jednom, ali treći put nije uspjela.

Nakon što je Naomi Osaka dobila dva vezana gema za prvi set, Cori je stala. Osaka je projurila drugim setom za krajnjih 6:3, 6:0. A onda je Japanka napravila nešto što neke druge igračice sigurno ne bi. Prišla je mladoj tinejdžerki i pružila joj riječi podrške. Suza nije nedostajalo.

''Nakon završetka meča Naomi me je upitala da li želim da zajedno na intervju, ali sam joj odgovorila da ne želim jer ću plakati cijelo vrijeme. Ipak, Naomi me ohrabrila, bila je sjajna ona me je ohrabrila da to uradim. Naomi je bila sjajna i ja sam puno naučila tijekom ovog meča. Bila si tako dobra prema meni, Naomi, mnogo ti hvala, ne želim da ti oduzimam ovaj trenutak, pričala je nakon meča Cori "Coco" Gauff uz ovacije punih tribina.

Suze nije mogla zadržati niti Naomi nakon sam rečenica u razgovoru s Mary Joe Fernandez.

''Coco je igračica, čestitam njenim roditeljima, jer su odgojili jednu sjajnu djevojku. Sjećam se kako je izgledalo kada je Coco trenirala na istom mjestu kao i ja i obje smo jako puno radile da bismo napravile to što napravile. Znam kako je to biti 15-godišnja igračica'', naglasila je Osaka koja nije previše pričala o sljedećoj protivnici Belindi Bencic.

Kopirati
Drag cursor here to close