Čitluk

Šest odličja za karataše Zrinjskog na DBG Openu

Sport / Flash | 19. 09. 2016. u 06:47 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 17.rujna 2016. godine je održan turnir DBG open u Čitluku, na kojem je nastupilo preko 550 sudionika iz 5 zemalja.

U jakoj konkurenciji karate klub Zrinjski je osvojio 6 odličja i tako još jednom pokazao da uporan rad pod stručnim vodstvom daje odlične rezultate.

Iako je ovo bilo otvaranje sezone i jedan od prvih turnira mladi karataši Zrinjskog su opravdali očekivanja trenera Antonia Kožulja i Marka Opančara koji su i ovaj put bili uz tatami.

Karataši koji su osvojili medalje se : Petra Bandić u kategoriji djevojčice kate srebrno odličje, Karlo Džidić dječaci borbe -40 kg srebrno odličje, Dora Rezić borbe djevojčice -37 kg srebrno odličje, Teo Falak borbe dječaci -30 kg brončano odličje , Igor Buhovac borbe dječaci -40 kg brončano odličje i Ivan Raič borbe dječaci -45 brončano odličje.

Broj odličja mogao je biti i još veći ali je nekoliko boraca izgubilo u borbi za odličja i tako ostalo na nezahvalnom 5. mjestu korak do medalje.

Uz ovako dobar rezultat želimo napomenuti da u karate klubu Zrinjski paralelno sa ovom događanjima traje i upis novih članova koji se održava kroz čitav ovaj mjesec u dvorani Đački dom u Mostaru ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 18:30-20:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close