Slavna Amerikanka

Serena Williams namjerava igrati tenis i nakon rođenja djeteta

Sport / Flash | 26. 04. 2017. u 12:09 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka tenisačica Serena Williams, koja je u ponedjeljak ponovno zauzela prvo mjesto na ATP listi, izjavila je na konferenciji za medije u Vancouveru da će se sigurno vratiti na igrališta nakon što rodi dijete.

''Planiram igrati tenis po rođenju dijeteta. Dijete će ići na turnire sa mnom, a nadam se da neće mnogo plakati na tribinama'', rekla je Amerikanka u razgovoru sa novinarkom Gayle King na konferenci TED.

Mlađa od sestara Williams je kazala da se svakog tjedna fotografira, te da je namjerno objavila u javnosti svoju posljednju fotografiju na kojoj se vidi da je trudna.

''Svakoga tjedna se fotografiram jer želim dokumentirati trudnoću, a posljednju fotografiju sam dala u javnost'', izjavila je osvajačica 23 grand slam turnira, koja je posljednji trijumf na najvećim turnirima upisala krajem siječnja na Australian Openu, kada je u sestrinskom duelu svladala Venus Williams.

Ističe da je za trudnoću saznala dva dana prije turnira u Melbourneu, prenosi STA.

''Zbog toga sam bila veoma nervozna jer nisam bila sigurna da li je to opasno za mene i dijete. Morala sam se fokusirati na tenis i osloboditi se negativnih misli. Znala sam da mi Venus u finalu neće popustiti. Na terenu smo smrtni neprijatelji, a kada meč završi opet najbolje prijateljice'', prisjetila se Williams pobjede u Melbourneu.

Kopirati
Drag cursor here to close