fatalna Ana

Schweinsteiger na udaru kolega zbog supruge tenisačice

Sport / Flash | 25. 08. 2016. u 15:42 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bastian Schweinsteiger (32) nije se naigrao u Manchester Unitedu, što zbog ozljeda, što zbog ljubavi. Navodno je njegova strast za Anom Ivanović jedan od razloga što ga je novi trener kluba José Mourinho (53) stavio na B-listu, među igrače koji mu neće trebati po svaku cijenu u ovoj natjecateljskoj sezoni.

Međutim, njemački novinari su saznali kako su kolege iz prvog tima Manchester Uniteda imali dosta pritužbi na njegovo, kako oni smatraju, ležerno i ne uvijek profesionalno ponašanje.

BILD se pita "jesu li Schweinijeve kolege schweine (svinje) ili su imali dobre namjere"?

Poznato je kako je Schweinsteiger za vrijeme oporavka od ozljede ponajviše vremena provodio u pratnji svoje supruge Ane Ivanović, koja je pokušavala izboriti poneku pobjedu na teniskim turnirima.

Kako piše „Daily Mail“, nekoliko suigrača je Nijemcu izravno u lice reklo kako bi bilo bolje da se koncentrira na liječenje ozljede koljena, umjesto da bude vjerni pratilac supruge tenisačice.

Naravno, u medijima je protekle nogometne sezone bilo više nego uočljivo kako Schweinsteiger više vremena provodi na tribinama teniskih terena, nego na travnjaku Old Trafforda i drugih nogometnih arena.
Osim što je za svoju suprugu navijao na teniskim turnirima u Engleskoj, Schweinsteiger ju je pratio i u Miamiju, Stuttgartu i Madridu.

To što je Schweini letio diljem planeta, prateći nastupe svoje supruge, bivšeg trenera Uniteda, Louisa van Gaala, nije previše smetalo. Kod Mourihna je, očito, druga pjesma. Kod kolega iz svlačionice pogotovo.

„Daily Mail“ ne ostaje dužan na polju ironičnih komentara: Da je Ana igrala u finalima turnira, za WTA naslove, ponašanje njezina supruga još bi se nekako i moglo razumjeti. Ali Ivanovićeva je najčešće na turnirima ispadala još prije polufinala.

Što se tiče njegove daljnje nogometne karijere, bivši njemački reprezentativac je ovih dana izjavio kako ga ne zanima niti jedan drugi klub u Europi i kako menadžeri tih klubova ne trebaju dolazi do njega radi razgovora o prelasku, bez obzira o kojem se europskom velikanu radilo.

S druge strane, Mourinho mu je dao odriješene ruke - potražiti novi klub ili strpljivo čekati u drugom timu Manchester Uniteda moguću iznenadnu priliku za povratak u prvu ekipu.
Ovaj proslavljeni bivši igrač Bayerna u Manchester United je prešao u ljeto 2015., za devet milijuna eura, ali je u novome klubu nastupio samo 18 puta.

Mudraci bi kazali - možda čovjek sada nema sreće u kartama (igri), ali zato ima u ljubavi...

Kopirati
Drag cursor here to close