FK Partizan

Samo na Balkanu: Nogometaši tijekom utakmice nekoliko stotina puta pređu granicu

Sport / Flash | 11. 11. 2016. u 10:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za vrijeme nogometne utakmice na terenu FK Partizan u Kostajnici u Republici Srpskoj nogometaši nekoliko stotina puta pređu granicu s Hrvatskom, piše Kurir.

''Tako je, granica prelazi preko našeg terena i izlazi s njega blizu korner zastavice. Praktički igramo na teritoriji dvaju zemalja'', kaže predsjednik Partizana iz Kostajnice Zoran Avramović za Kurir i objašnjava: ''Raspadom Jugoslavije došli smo u ovu situaciju. Kad lopta završi malo dalje od sjeverne aut-linije, onaj tko ide po nju ima putovnicu kod sebe za svaki slučaj. Hrvatski graničari nam još nisu tražili putovnice, ali jesu nekim ljudima koji tu obrađuju zemlju''.

Na pitanje da li i nogometaši i suci moraju imati putovnicu u gaćicama s obzirom da non-stop prelaze granicu na terenu, Avramović uz smijeh odgovara: ''Pa ne moraju. Mi smo se prije raspada zemlje takmičili u hrvatskoj regionalnoj ligi s klubovima poput Slaven Belupa, a sada smo u Banjalučkoj regionalnoj ligi. S Hrvatima imamo dobre odnose, dosta nogometaša s njihove strane je igralo za nas, dolaze i danas da gledaju utakmice''.

Kopirati
Drag cursor here to close