Zadnji u ovoj godini

Šahisti Mostara novogodišnjim turnirom završili godinu

Sport / Flash | 30. 12. 2016. u 09:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Studentskog hotela 'Mostar' tijekom četvrtka održan je novogodišnji šahovski turnir u organizaciji Šahovskog kluba 'Mostar'. Učešće na turniru uzelo je 50 igrača iz svih dijelova Bosne i Hercegovine.

Turnir je otvorio predsjednik kluba Sead Zekić koji je sudionicima poželio sve najbolje povodom nastupajućih novogodišnjih praznika, te dodijelio tri posebne nagrade, i to Šahovskom klubu 'Čapljina', Šahovskom klubu 'Zrinjski' i Božidaru Šimunoviću zvanom Fišer, veteranu šahovske igre, dugogodišnjem igraču Š.K. 'Mostar' i Š.K. 'Zrinjski' koji je svoj život posvetio afirmaciji šahovske igre u Mostaru.

Za najuspješnijih 10 sudionika, kao i za najboljeg juniora, te najboljeg člana Š.K. 'Mostar' organizator je osigurao i novčane nagrade, a najbolji su bili Muris Konjičanin, Božo Marić, te Srđan Benderac. Najbolji junior je Zvonimir Karlović, a najbolje plasirani član Š.K. 'Mostar' Adil Šuta.

Sponzori turnira su bili BH Telecom – generalni sponzor, Sportski savez Grada Mostara, MIBO komunikacije d.o.o. Sarajevo, Auto plazza Mostar, Colorex d.o.o. Mostar, Ante Slišković.

Kopirati
Drag cursor here to close