Pred početak sezone

S četiri nova imena HNK Čapljina kompletirao tim

Sport / Flash | 05. 02. 2015. u 10:42 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije desetak dana s pripremama za proljetni dio prvenstva su krenuli i nogometaši Čapljine predvođeni novim šefom struke, Draženkom Krmekom.

On je treći trener koji vodi Čapljinu ove sezone nakon što su ranije s klupe momčad predvodili Dario Zadro i Zlatko Križanović.

''Htjeli smo razdrmati i probuditi ekipu više psihološki, a s Križanovićem smo dogovorili da bude koordinator omladinskog pogona. Imamo dosta težak raspored na početku i želimo motivirati ekipu'', pojasnio je direktor Čapljine Damir Obad.

Ekipa se kompletirala poslije desetak dana rada, a Čapljinu su napustila četiri nogometaša koliko ih je i stiglo u klub.

''Otišao je Predrag Jaredić, Amer Mahinić je vraćen s posudbe u Velež, Sandi Zulčić je prešao u Bratstvo, a Petar Juras bi trebao u Jadran iz Ploča'', kaže Obad za Dnevni list.

S druge strane, isto toliko je i pristiglih u momčad.

''Stigli su veznjak/krilo Marko Mišić, bivši član premierligaša Olimpica i Viteza, braća Raguž, Petar i Eduard, jedan stoper, drugi napadač, dok se lijevi bočni Tomislav Bošnjak vratio iz Švicarske'', dodao je.

Za klub je posebno važno da je u ekipi ostao i prvi strijelac (12 golova u jesenskom dijelu), Zdenko Jurčević.

''Kako stvari stoje, osim toga ne mislimo još nešto previše mijenjati'', kazao je Obad.

Čapljinci su odigrali i prvu test utakmicu s tuzlanskom Slobodom od koje su izgubili 6:0, prenosi Dnevni list. ''Nisu igrali glavni igrači, više smo dali priliku mlađima da vidimo koliko mogu'', kaže Obad.

Dogovoren je i test s GOŠK-om iz Dubrovnika za subotu, a igrat će se u ovisnosti o vremenskim prilikama u Međugorju ili Čapljini.

Čapljina je jesenski dio prvenstva u Prvoj ligi FBiH završila na desetoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, odnosno pet pobjeda, dva remija i osam poraza.

Na proljeće će se boriti za ostanak, a nadmetanje će započeti domaćom utakmicom s Bratstvom 7./8. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close