Operacija Katar

Rukometna reprezentacija BiH sutra u Mostaru počinje pripreme za SP

Sport / Flash | 21. 12. 2014. u 17:12 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se u ponedjeljak u Mostaru, gdje će obaviti prvi dio priprema za nastup na svjetskom prvenstvu, koje se igra od 15. siječnja do 1. veljače 2015. u Kataru.

Najbolji rukometaši BiH pripremat će se u Mostaru do 30. prosinca.
Igrači će za Novu godini dobiti dva slobodna dana i ponovo se okupiti 2. siječnja u Sarajevu. Put za Katar planiran je 4. siječnja.

Tokom druge faze priprema bh. tim će u Kataru od 7. do 9. siječnja igrati na turniru sa selekcijama Katara i Portugala, a zatim nastaviti pripreme do prve utakmice s Iranom, koja je na programu 15. siječnja.

Izbornik Dragan Marković je prije tri dana širi spisak igrača skratio na 23 imena, a konačni popis će morati reducirati na 18-19 igrača prije puta u Katar.

Za pripreme u Mostaru Marković je pzavao sljedeće igrače:

Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Peđa Dejanović, Petar Jokanović, Mirko Mikić, Alen Ovčina, Vedran Delić, Nikola Prce, Duško Čelica, Mirsad Terzić, Ivan Milas, Kosta Savić, Dejan Malinović, Ivan Karačić, Stefan Janković, Josip Perić, Muhamed Toromanović, Senjamin Burić, Vladimir Vranješ, Elmir Građan, Faruk Vražalić i Muhamed Zulfić.

Kopirati
Drag cursor here to close