Turnir

Rukometašice Zrinjskog osvojile rođendanski turnir 'Voljenom gradu'

Sport / Flash | 23. 02. 2014. u 18:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugog dana rukometnog turnira 'Voljenom gradu - Mostar 2014.' odigrane su ukupno tri utakmice. U utakmici za peto mjesto igrale su ekipe ŽRK 'Leotar' i ŽRK 'Gorica'.

Rukometašice iz Podgorice su nadigrale igračice iz Trebinja, te je u konačnici rezultat bio 8:30 u korist ekipe 'Gorice'. U utakmici za treće mjesto igrale su rukometašice ŽRK 'Lokomotiva' i HŽRK 'Katarina', te su igračice 'Katarine' slavile rezultatom 15:18.

U finalnoj utakmici sastale su se ekipe ŽRK 'Ilidža' i HŽRK 'Zrinjski'. Dobru igru od samog početka imale su Mostarke, te su tako do kraja došle i do pobjede rezultatom 17:26. Nakon finalne utakmice uslijedilo je proglašenje najboljih uz dodjele pehara.

Tako je za najboljeg golmana proglašena Blaženka Pandža (HŽRK 'Zrinjski'). Najbolji strijelac je Maja Knezović (ŽRK 'Lokomotiva') sa 32 postignuta gola, dok je najboljom igračicom proglašena Ivana Mlakić (HŽRK 'Zrinjski').

Za prva tri mjesta također su uručeni pehari, a predsjednik Sportskog saveza Mostara zahvalio je svim sudionicima na učešću na ovom turniru kojim je obilježen 50. rođendan ŽRK 'Lokomotiva'.

Kopirati
Drag cursor here to close