U-21

Rukometaši Zrinjskog na listama mladih vrsta

Sport / Flash | 09. 09. 2016. u 16:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na popisu U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine našla su se i dva mlada rukometaša HMRK Zrinjski Mostar Marin Perić i Dragan Šoljić.

Izbornici muških omladinskih rukometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine Nebojša Golić (U16), Zdenko Grbavac (U18) i Jasmin Mrkonja (U21) objavili su šire popise mladih igrača za okupljanja zakazana za 21. listopada ove godine.

''Rukometni savez BiH čini napore da sve reprezentativne selekcije u sljedećoj natjecateljskoj sezoni okupi pet-šest puta na istom mjestu i u isto vrijeme, kako bi imali što bolji uvid u sve igrače kojima raspolažemo i da ih pripremamo za ulazak u A–reprezentaciju'', priopćeno je iz Saveza.

Na okupljanju će biti pozvana i reprezentacija igrača iz Premijer lige BiH, koji će sačinjavati igrači - potencijalni reprezentativci A- selekcije, a za njih će biti zadužen tim trenera odnosno izbornici svih reprezentacija, piše Fena.

''Na ovaj način želimo napraviti jak trenerski stožer gdje bi mogli na što bolji i kvalitetniji način da radimo sa igračima iz Premier lige. Popis reprezentacije lige bit će naknadno objavljen'', navodi se u priopćenju RSBiH.

Na Mrkonjinom popisu se nalaze: Bojić (Gradec), Muhić (Krivaja), Pleh (AEK Atena), Hušić (Bosna S.), Đurđević (Borac), Nježić (Borac), Jarak (Izviđač), Lončar (Granollerss), Hamidović (Gračanica), Hrstić (Izviđač), Deeronjić (Haderslev), Imamagić (Bosna S.), Pavlak (Izviđač), Karaula (Spačva), Perić (Zrinjski), Božić (Čelik), Šešić (Borac), Sivić (Ivanić Grad), Starčević (Bosna V.), Mehić (Krivaja), Travančić (Bosna S.), Bašić (Krivaja), Bečak (Bosna S.), Rizvan, Šoljić (Zrinjski), Uljarević (Leotar), Zvekić (Sloga).

Kopirati
Drag cursor here to close