reprezentacija

Rukometaši u Mostaru napunili baterije prije kvalifikacija

Sport / Flash | 03. 01. 2016. u 10:24 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je u nedjelju u Crnu Goru gdje će u ponedjeljak u primorskom gradu Baru igrati prijateljski susret protiv domaće reprezentacije.

Bh. rukometaši prije polaska u Crnu Goru 18 rukometaša koje je pozvao izbornik Dragan Marković odradila je trening u maloj dvorani Osnovne škole u Zaliku.

Rukometna reprezentacija BiH sprema se za nastavak kvalifikacija. Prvo će u srijedu gostovati u Đakovici kod Kosova, a onda će Kosovari tri dana kasnije doći u Tuzlu. Utakmica protiv Slovačke je 13. siječnja u Hlohovecu, a protiv Litve 17. siječnja u Tuzli.

'Spremni smo i odmorni za te utakmice. Nadam se da ćemo završiti kvalifikacije za pobjedama i da ćemo se plasirati u dodatne kvalifikacije. Iskreno, za mene je Kosovo nepoznanica, ali nadam se pobjedi', kazao je rukometni reprezentativac Alen Ovčina, dok je kapetan Nikola Prce dodao:

'Više sam razmišljao o susretima protiv Slovačke i Litve, a ne o utakmicama protiv Kosova. Ne bi trebalo biti problema jer smo puno jači', kazao je Prce.

Inače, u Mostar je došlo svih 18 Markovićevih izabranika, a jedino što će izbornik biti bez ozlijeđenog Vladimira Vranješa, kojeg će zamijeniti Damir Halilković.

Kopirati
Drag cursor here to close