okupljanje reprezentacije

Rukometaši u Mostaru: "Došli smo se družiti i uživati u lijepom vremenu"

Sport / Flash | 05. 04. 2016. u 11:02 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Bosne i Hercegovine okupili su se u ponedjeljak u Mostaru gdje će ovog tjedna odraditi dio priprema pred dodatne kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje igraju protiv Švedske.

Taktički dio priprema BiH će imati pred same kvalifikacije, a ovo okupljanje iskoristit će kako bi zadržali dobru atmosferu koju su imali u kvalifikacijama.

'Zahvalili bi se Gradu Mostaru, Sportskom svezu i svim ljudima koji su nam omogućili da ovdje imamo sve potrebno kako bi pripreme odradili na pravi način i kako bi se osjećali ugodno u ovom prelijepom gradu', kazao je glavni tajnik Rukometnog saveza Bih Smajo Karačić.

Izbornik Dragan Marković u Mostar je doveo 18 igrača. Na njegovom popisu su Benjamin Burić, Mario Blažević, Alen Ovčina, Hariz Begić, Anes Bečić, Muhamed Zulfić, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Ivan Milas, Vladan Lončar, Ivan Karačić, Marko Tarabochia, Stefan Janković, Dejan Malinović, Marko Panić, Kosta Savić, Vladimir Vranješ i Senjamin Burić.
Ivan Milas se ozlijedio neposredno pred okupljanje, no ozljeda nije teže prirode.

'Trenirat ćemo dvaput tjedno. Radit ćemo malo na obrani, malo na napadu, ali glavna bit ovog okupljanja je druženje i uživanje u odličnoj klimi i prekrasnom gradu', kazao je Marković.

Svojim suigračima u ulozi 'domaćina' je Ivan Karačić koji je prije dva mjeseca postao novi igrač švicarskog Kadetten Schaffhausena.

'Dodatne kvalifikacije su tek za dva mjeseca, no jako je važno zadržati kontinuitet rada s reprezentacijom i momčadski duh. U Mostaru smo odlično primljeni i hvala svima na tome, jer bez podrške se ne može napraviti dobar rezultat', istaknuo je Karačić.

BiH će 12. lipnja gostovati u Švedskoj, a uzvrat je 15. lipnja u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close