bizarno

RTL reagirao na nesvakidašnji Babićev "intervju"

Sport / Flash | 22. 01. 2016. u 13:01 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometna reprezentacija Hrvatske glatko je pobijedila Makedoniju 34:24 i otvorila drugu fazu natjecanja Europskog prvenstva pobjedom. Međutim, izbornik Hrvatske Željko Babić nije bio raspoložen poslije utakmice i na većinu pitanja RTL-ova novinara odgovarao je s po jednom do dvije riječi.

Babić je vjerojatno ljut zbog kritika nakon poraza od Norveške, pa je ovo njegov način revolta, no iz RTL-a, televizije koja ima TV prava za ovu smotru, oštro su reagirali.

'Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić vrlo je vjerojatno već nekoliko dana ljutit na hrvatske medije. Teško je da postoji drugo, logičnije objašnjenje za njegove nastupe uoči i nakon utakmica Kauboja. Naime, razgovore novinara s izbornikom uglavnom obilježavaju lakonski odgovori u dvije-tri riječi. Dobili smo dojam da izbornik bez ikakve volje samo odrađuje ono što mu stoji u ugovoru, potpuno ignorirajući hrvatsku sportsku javnost koja je ponovno ostala uskraćena za ozbiljan komentar i analizu prvog čovjeka hrvatske struke,' stoji na RTL-ovom portalu u članku o spornom intervjuu.

Babićev intervju podsjetio je neke na bizarnu press konferenciju tadašnjeg trenera Zrinjskog Branka Karačića koji je prije par godina također na pitanja odgovarao vrlo šturo.

Kopirati
Drag cursor here to close