Judo klub ''Neretva''

Rino Vrljić ponovno briljirao i pomeo svu konkurenciju

Rino Vrljić dvostruki prvak BiH za 2021. godinu, a svoj niz nastavio i na međunarodnim natjecanjima na kojima je nastupio.
Sport / Flash | 28. 09. 2021. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda na Palama održan je međunarodni i memorijalni judo turnir „Rajko Kušić“. Turnir je okupio preko 300 natjecatelja iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Ovoga puta kao jedini član Neretve, nastupio je Rino Vrljić, kao mlađi kadet do 60 kg. Promijenivši kategoriju, Vrljić je ponovno briljirao i pomeo svu konkurenciju i u novoj kategoriji te se sa tri pobjede opet popeo na najviše pobjedničko postolje.

Podsjećamo kako je Rino Vrljić dvostruki prvak BiH za 2021. godinu, a svoj niz nastavio i na međunarodnim natjecanjima na kojima je nastupio.

Vrljić se također plasirao i na Balkansko prvenstvo koje se trebalo održati u Grčkoj, međutim zbog situacije sa Covid 19 natjecanje je odgođeno i još uvijek se ne zna da li će se ikako i održati.

Moramo istaći kako je Vrljić veliki potencijal i kako sa dobrim i upornim radom može nastaviti ovaj sjajan niz uspjeha koje je postigao. Naravno, njegovi  treneri i sparing partneri su tu uvijek da mu pruže svu moguću pomoć, ističe se u priopćenju kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close