Po novu titulu na EP

Reprezentativci u sjedećoj odbojci završili pripreme u Međugorju

Sport / Flash | 18. 09. 2015. u 13:46 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci u Međugorju je okončala drugu fazu priprema za nastup na europskom prvenstvu, koje će od 30. rujna do 8. listopada biti održano njemačkom Warendorfu.

Kapetan bh. tima Sabahudin Delalić izrazio je zadovoljstvo formom i zalaganjem svih igrača tijekom priprema.

''Drugi ciklus priprema u Međugorju obavili smo maksimalno dobro i što je najbitnije nema ozlijeđenih igrača. Već u ponedjeljak nas očekuje put za Nizozemsku, gdje ćemo obaviti završnu fazu sedmodnevnih priprema.

Maksimalno smo spremni i kao i uvijek idemo na novu, devetu titulu europskog prvaka. Sve osim zlata za nas je neuspjeh, nećemo dopustiti da nas netko iznenadi'', kazao je Delalić.

Zajedno sa bh. timom u Međugorju se pripremala i reprezentacija Ukrajine, koja je jedna od ekipa konkurenata za medalju. U nekoliko odigranih kontrolnih međusobnih susreta bh. odbojkaši su Ukrajincima prepustili samo par setova.

Na EP će nastupiti 12 ekipa podijeljenih u tri skupine. Reprezentacija BiH igrat će u B-skupini s ekipama Nizozemske, Srbije i Mađarske, u A-grupi su Njemačka, Poljska, Hrvatska i Italija, a u C-grupi Rusija, Ukrajina, Latvija i Azerbajdžan.

Uvodni susret na EP-u odbojkaši BiH igraju 2. listopada protiv Mađarske, zatim protiv Nizozemske 3. listopada, a prvu fazu natjecanja završavaju susretom protiv Srbije, 4. listopada.

Finalni susret na programu je 8. listopada.

Kopirati
Drag cursor here to close