Novi prvaci MLB baseball lige

Red Soxi ipak kod Trumpa

Više od 40 godina postojao je običaj da prvaci u četiri američka najpopularnija sporta – košarka, američki nogomet, baseball i hokej na ledu – dolaze na poseban prijam kod predsjednika u Bijelu kuću, no otkad je Trump na dužnosti, to se promijenilo.
Sport / Flash | 04. 12. 2018. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi prvaci MLB baseball lige Boston Red Soxi prihvatili su pozivnicu predsjednika Donalda Trumpa i nazočit će prijemu u Bijeloj kući, objavio je klub.

Predsjednik Red Soxa Sam Kennedy u utorak je službeno objavio da momčad ide kod Trumpa u Washington, iako konačan datum prijema još nije poznat. Prema Kennedyu, u Washington ide cijela ekipa iako su na društvenim mrežama neki članovi ekipe izrazili neslaganje s Trumpovom politikom.

Više od 40 godina postojao je običaj da prvaci u četiri američka najpopularnija sporta – košarka, američki nogomet, baseball i hokej na ledu – dolaze na poseban prijam kod predsjednika u Bijelu kuću, no otkad je Trump na dužnosti, to se promijenilo, javlja Hina.

Prošle godine je većina NBA košarkaša iz Golden State Warriorsa javno obznanilo da ne žele ići kod Trumpa, pa je američki predsjednik povukao pozivnicu, jednako kao i u lipnju ove godine kada je nekolicina igrača NFL prvaka Philadelphia Eaglesa objavilo da će bojkotirati tradicionalni prijem.

Trump je čak i prije ovosezonskog NBA finala između Warriorsa i Cleveland Cavaliersa objavio da neće pozvati prvake, a prije godinu dana su samo MLB momčad Houston Astros posjetili Bijelu kuću, dok su NHL prvaci Washington Capitalsi imali puno kraći prijem od uobičajenog protokola.

Kopirati
Drag cursor here to close