grad u znaku skokova

Red Bull Cliff Diving: Sve je spremno za mostarski spektakl

Sport / Flash | 23. 09. 2016. u 16:28 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I posljednji detalji priprema za subotnje netjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva 2016 u Mostaru privode se kraju. Cijeli grad je u znaku skokova, a sudeći po onome što se može vidjeti u najavnom videu, Stari most će u subotu u 13 sati biti pozornica istinskog spektakla.

Mostar već danima bruji o natjecanju, a atmosfera u gradu se sve više zagrijava. Mnogi se prisjećaju prvog dolaska Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u našu zemlju prošle godine i nevjerovatnih skokova od kojih je gledateljima ispod Starog mosta zastajao dah. Ove godine očekuje se još više uzbuđenja jer, pored muškaraca, u Mostaru po prvi put nastupaju i najbolje svjetske skakačice.

Pored veličanstvene sportske predstave na samom mostu, pripremljen jei prijenos uživo po najsuvremenijim svjetskim standardima, koji će realiziratii više od 12 kamera. Prijenos možete gledati na Red Bull TV  na svim vrstama platformi, ili na Hayat TV.

U subotu pada odluka - tko će odnijeti pobjedu na Starom mostu? Natjecanje počinje u 13 sati, ponavljaju organizatori, po čijim procjenama se ispod Starog mosta očekuje veliki broj gledatelja. No, dobar provod ne završava natjecanjem u 23 sata u klubu Alibaba počinjeafter party.

Ulaz na natejcanje je besplatan, a sve informacije i vijesti o natjecanju možete pronaći na www.redbullcliffdiving.com i službenoj Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close