osjetljiva rebra

Realovu braniču Pepeu suigrač Kroos slomio dva rebra

Sport / Flash | 08. 04. 2017. u 21:29 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Realov branič Pepe morao je u 67. minuti utakmice biti zamijenjen Nachom, jer su mu nakon jednog sudara s Kroosom stradala dva rebra.

Nakon što mu je Nijemac koljenom uletio u rebra, Pepe je odmah, praktično još u padu, zatražio pomoć s klupe, što je jasno ukazivalo na to da je osjetio oštru bol.

Pepe je u bolnici obavio pregled i ispostavilo se kako su mu 7. i 8. rebro pretrpjeli lom, što mu dovodi u opasnost čitav ostatak sezone.

Zanimljivo je kako ovo nije prvi put da Pepe ozlijedi rebra u gradskome derbiju na stadionu Santiago Bernabéu. Dogodilo mu se to i u siječnju 2015., nakon jednog sudara s Raúlom Garcíjom.

Iako tada nije slomio, nego zaradio 'samo' nagnječenje rebara, Pepe je pauzirao 35 dana, odnosno šest utakmica u Primeri.

Kako njegov ugovor istječe 30. lipnja ove godine, moguće je kako je Pepe odigrao svoju zadnju utakmicu u kraljevskome klubu. Ukoliko ne produži ugovor, ovaj će susret pamtiti i po ozljedi, ali i po postignutom golu.

Iako interes za Pepea pokazuju neki kineski klubovi, ali i PSG te neki engleski prvoligaši, Real je braniču spreman produžiti ugovor na samo još godinu dana, dok Pepe traži dvije godine.

Kopirati
Drag cursor here to close