kad jaganjci urliknu

Rakitić: Sudac me je tri puta uvrijedio

Sport / Flash | 30. 07. 2017. u 11:18 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne može se Ivana Rakitića često vidjeti razjarenoga, upletenog u raspravu sa sucima, a pogotovo da se sucima unosi u lice.

Međutim, za vrijeme utakmice između Barcelone i Reala u Miamiju, koju je Barca dobila rezultatom 3:2, Raketa je imao žestoku raspravu sa sucem Jairom Marrufoom.

Hrvatski reprezentativac kaže kako je razlog tomu bilo vrijeđanje od strane suca.

"Ljudi koji me poznaju posve su svjesni kako mene nije lako izbaciti iz takta, ali ovaj je sudac to uspio. Tri puta me je uvrijedio. Ja u pravilu imam respekt prema njima, ali ako oni ne pokazuju poštovanje, onda to ne volim", kazao je Rakitić na tiskovnoj konferenciji nakon američkog El Clasica.

Ne navodi se o kakvim je uvredama riječ.


Što se tiče same američke turneje, Ivan je izrazio zadovoljstvo postignutim.

"Ima još nešto malo prostora za napredak, ali sve u svemu, ovo je pozitivna turneja. Utakmice su imale ritam, a mi smo davali sve od sebe na treninzima. Kad pobijediš, uvijek imaš razloga za uživanje i zadovoljstvo", kazao je Rakitić, koji je protiv Reala postigao uistinu elegantan zgoditak udarcem s ruba kaznenog prostora.

Na pitanje je li Barcelona pokazala kako je bolja od Reala, Rakitić je ostao diplomatski suzdržan.

"Vidjet ćemo jesmo li bolji od Reala. Ovo je bila prijateljstva utakmica, ali pobjeda ti uvijek daje zadovoljstvo. Španjolski super kup bit će nešto posve drugo, jer tada se igra za trofej, a to je onda jako važno", rekao je Rakitić tim povodom.

Španjolski super kup igra se 13. i 16. kolovoza, prvo na Camp Nou, a uzvrat na Santiago Bernabeu. Real nastupa u ulozi prvaka države, dok je Barcelona osvajač Kupa kralja.

Kopirati
Drag cursor here to close