Hejt po Manchesteru

Rafailov: Ne bih volio da moji unuci po ulici moraju gledati muškarce koji se ljube i beskućnike

Sport / Flash | 07. 10. 2016. u 07:32 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zorja je prošloga tjedna gostovala na Old Traffordu gdje ih je Manchester United s 1:0 porazio u Europskoj ligi. Tjedan dana nakon gostovanja, utakmice se prisjetio i izvršni direktor ukrajinskog kluba Sergei Rafailov te je oštro 'oprao' prljavi engleski grad, ali i dao homofobne komentare, prenosi Goal.com.

"U Engleskoj smo bili jedino u Manchesteru i nije mi se svidio grad. Bio je jako prljav. Blizu hotela, koji je ironično u samom centru grada, su bili beskućnici koji su preko noći spavali po pločnicima," rekao je Sergei Rafailov službenoj klupskoj stranici pa je nastavio:

"Izašao sam navečer u šetnju i kako sam se udaljavao od centra, postajalo je sve gore. Hrpa pijanih ljudi, a posebno bizarno mi je bilo vidjeti dvojicu muškaraca koji idu ulicom i ljube se. Nije mi se to svidjelo."

"Predlažem da o članstvu u Europskoj uniji razmislimo 20 puta prije nego pristanemo. Ne bih volio da moji unuci po ulici moraju gledati muškarce koji se ljube i beskućnike koji spavaju na ulicama," zaključio je Rafailov.

Kopirati
Drag cursor here to close