Kaos u Beogradu

Quadcopter s albanskom zastavom prekinuo utakmicu!

Sport / Flash | 14. 10. 2014. u 19:50 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica visokog rizika Srbija - Albanija u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo 'ispunila je očekivanja' i pred kraj prvog poluvremena došlo je do općeg kaosa na terenu izazvanog na vrlo zanimljiv način.

U 44. minuti se iznad terena pojavila bespilotna letjelica na koju je bila zakačen transparent s albanskom zastavom i porukom na kojoj je bila karta velike Albanije i male Srbije što je izazvalo bijes navijača, ali i nogometaša Srbije Stefana Mitrovića koji je uspio uhvatiti transparent i baciti ga na teren, što je onda naljutilo igrače Albanije koji su nasrnuli na njih te je nastao opći kaos, a na terenu se našlo i nekoliko navijača.

Sudac Martin Atkinson je na stadionu Partizana prekinuo susret i pozvao igrače u svlačionicu. 

Nakon jednosatnog prekida, odlučeno je, da zbog sigurnosnog rizika, neće biti nastavka susreta.

Hoće li biti odigrana u srijedu bez prisustva gledatelja ili će za zelenim stolom biti registrirana 3-0 za Albaniju, ovisi o Uefinim dužnosnicima.

Podsjetimo, u gradu i oko stadiona te na samom stadionu angažirano je oko 3,5 tisuće policajaca, što je broj sličan onom kad je u Beogradu gostovala Hrvatska, a prije susreta zabilježene su provokacije Albanaca.

Kopirati
Drag cursor here to close