jiu jitsa

Prva europska medalja za Sportsko društvo Reflex iz Mostara

Sport / Flash | 05. 12. 2015. u 18:40 R. I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član SD Reflex Mostar Midhat Brkan, osvojio je danas brončanu medalju na europskom natjecanju u brazilskoj jiu jitsi. European Jiu Jitsu Challenge održan je Varaždinu, u organizaciji BJJ saveza Hrvatske. Na natjecanju je sudjelovalo preko 150 natjecatelja, a Brkan je treće mjesto osvojio u teškoj apsolutnoj kategoriji.

''Uzimajući u obzir činjenicu da klub aktivno radi tek godinu dana, u nekoliko dvorana i bez adekvatnih uvjeta, ova medalja se može smatrati velikim uspjehom ne samo za klub, nego i za Jiu Jitsu Grada Mostara i Bosne i Hercegovine'', priopćeno je iz Reflex Mostara, gdje su istaknuli kako ostvareni uspjeh ne bi bio moguć bez nesebične pomoći prijateljskog kluba BJJ Arena Sarajevo i rukovodstva SD Reflex.

Inače, SD Reflex postoji već godinu dana, a osnovno djelovanje ovog društva je kroz klub borilačnih sportova i MMA škola. Od 1. Studenog ove godine, navode u priopćenju, SD Reflex djeluje u vlastitim opremljenim prostorijama.

Dvorana kluba nalazi se u nekadašnjim prostorijama Osnovne škole Zalik, priopćeno je iz kluba. Treneri kluba su Maid Pajević; viceprvak svijeta u BJJ i Enko Alić; europski i viseštruki prvak Bosne i Hercegovine i Hrvatske u K1.

Kopirati
Drag cursor here to close