zamjena za modrića

Prelazi na Santiago Bernabeu: Ceballos prihvatio ponudu Reala

Sport / Flash | 08. 07. 2017. u 08:37 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momak koji bi trebao zamijeniti Luku Modrića u Realu, mladi reprezentativac Španjolske Dani Ceballos, dao je u petak svoj pristanak na ponudu Reala koji ga u narednih pet do šest godina želi vezati za Santiago Bernabeu, piše sportski portal AS.

Naime, u prilično zamršenoj situaciji koja se stvorila oko Cabellosa, jer je i Barcelona u njemu vidjela zamjenu za Iniestu, Real je Betisovu talentu dao 24-satni ultimatum da se izjasni, te je on kazao kako prihvaća preseljenje u Madrid.

Zastupnica mladog nogometaša Margarita Garay nastavila je s direktorom Reala José Ángelom Sánchezom na tom tragu tvrde pregovore o uvjetima ugovora, navodi AS.

Vijest o ovom transferu trebala bi službeno biti objavljena ovog vikenda ili u ponedjeljak.

Real je intenzivirao napore na planu dovođenja Cabellosa jer je trener Zinedine Zidane želio znati već u ponedjeljak, na okupljanju Los Blancosa, s kim zasigurno raspolaže u sezoni 2017/2018.

Cabellosu je navodno zajamčeno mjesto u prvom timu i dobri financijski uvjeti.

Njegova otkupna klauzula u Betisu je 15 milijuna eura, što je za Real prava sitnica. Ipak, smatra se kako će Madriđani klubu iz Seville platiti više od toga, jer žele održavati dobre odnose za budućnost.

Obično dobro upućeni vodeći sportski portali kao što je AS, prvi saznaju za najvažnije transfere igrača najboljih klubova La Lige, pa se može poći od toga kako je Barcelona sada praktično ispala iz igre u borbi za Cabellosa.

S druge strane, njihova prva želja, Marco Verratti, 'zarobljen' je u PSG-u, dok Brazilca Coutinha trener Klopp ne pušta iz Liverpoola.

Ranije se spominjao i Mateo Kovačić kao kandidat za Barcelonin srednji red, ali on navodno ne želi otići iz Madrida. S druge strane, ako Real planira Cabellosa kao zamjenu za Luku Modrića, kakva je onda Kovačićeva budućnost na Santiago Bernabeu?

Kopirati
Drag cursor here to close