Suradnja

Potpisan ugovor između Vitalisa i HŠK Zrinjski

Sport / Flash | 12. 08. 2016. u 06:38 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski športski klub Zrinjski i Poliklinika Vitalis u četvrtak 11.kolovoza potpisali su ugovor o suradnji. Na temelju ovoga sporazuma od sada će igrači Zrinjskog sve potrebne preglede, radiološke pretrage, kao i fizioterapeutske usluge obavljati u Poliklinici Vitalis. Ovom prilikom direktor Vitalisa Goran Đuzel, uručio je Zdravstvenu karticu Vitalisa predsjedniku HŠK Zrinjski Denisu Lasiću koji je predvodio izaslanstvo kluba.

‘’Iznimno smo zadovoljni što nam je najbolji nogometni klub u Bosni i Hercegovini ukazao veliko povjerenje i što smo postigli ovaj sporazum. Iskreno, nadam se kako će Zrinjski u budućnosti što manje koristiti naše usluge, odnosno, da će igrači imati što manje problema s ozljedama. S druge strane, sigurni smo kako možemo odgovoriti na sve zahtjeve i potrebe u procesu liječenja igrača’’, izjavio je Đuzel.

Prema ovome sporazumu, svi igrači koji će angažirati HŠK Zrinjski će prije potpisivanja ugovora prolaziti liječnički pregled u Poliklinici Vitalis.

‘’Cilj ovoga sporazuma jest želja da naši igrači imaju vrhunsku medicinsku uslugu. Sigurni smo kako će Poliklinika Vitalis osigurati vrhunske uvjete liječenja i učiniti sve da naši igrači koji budu imali problema s ozljedama u najkraćem roku opet budu na raspolaganju stručnom stožeru’’, istaknuo je predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić.

Obje strane su izrazile uvjerenje kako je potpisani ugovor početak dugoročne suradnje ove dvije institucije.

Kopirati
Drag cursor here to close